Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3D Delta Week

27 maart 2023 van 9:00 am tot 30 maart 2023 van 5:00 pm

De data voor de 3D Manufacturing event week vastgesteld: 27 tot en met 31 maart 2023. De 3D Delta Week is een 5-daagse reeks evenementen en activiteiten op meerdere locaties, waarbij 3D Manufacturing centraal staat.

Programma

In de loop van de komende maanden zullen extra evenementen worden toegevoegd.

27 maart 2023 | R&D dag
R&D op het gebied van Additive Manufacturing is overal in de Benelux, zowel toegepast als academisch. Er gebeurt zoveel dat we soms uit het oog verliezen wie wat doet of wat nuttig is voor wie. Om nieuwe synergieën op te bouwen, om te profiteren van elkaars expertise en bevindingen, en om dubbel werk te vermijden, zal het bijzonder nuttig zijn om te luisteren, te kijken en te leren op de Additive Manufacturing R&D dag. De aanbodzijde zal op het podium staan om hun expertise en bevindingen te delen, terwijl alle organisaties of bedrijven die op zoek zijn naar expertise of informatie over een onderwerp dat verband houdt met Additive Manufacturing vrij zijn om deel te nemen. Matchmaking zal tijdens het evenement worden gefaciliteerd.

29 maart 2023 | 3D Delta Dinner
Het 3D Delta Dinner wordt het ultieme netwerkevenement voor alle deelnemers aan de 3D Delta Week. Het wordt dé plek om te netwerken, over business en andere zaken te praten en plezier te maken na een dag hard werken. En niet te vergeten om tegelijkertijd te kunnen genieten van een heerlijk diner! Tijdens het diner zullen enkele korte presentaties worden gegeven.

29 en 30 maart 2023 | AM for Production
AM for Production is het AM kennis- en netwerkevenement voor hightech- en maakbedrijven. Als professional in de hightech- en maakindustrie komt u laagdrempelig in contact met high-end AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers, systemintegrators, randapparatuur, software en firmwareleveranciers, start-ups en kennis- en netwerkorganisaties. Het is ook de plek waar de gehele keten samen komt en waar kennis en ervaringen gedeeld worden om uitdagingen rondom integratie in onder andere bestaande productieomgevingen, productontwikkeling en engineeringsprocessen aan te gaan.

Tijdens de 3D Delta Week zijn er ook rondleidingen in de AM-fabriek van Brainport Industries Campus.

Gegevens

Begin:
27 maart 2023 van 9:00 am
Einde:
30 maart 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://brainporteindhoven.com/nl/evenementen/3d-delta-week-2023

Organisator

Brainport Development
Telefoon
+31 40 751 24 24
E-mail
info@brainportdevelopment.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brainport Industries Campus
Rijtackerweg
Eindhoven, 5657 BX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 077 7677
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden