Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABISS

7 oktober 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

In 2016 lanceerde team Industrialfairs, organisator van meerdere techno-industriële vakbeurzen, het project ABISS. Een kleine summit met 32 technologiepartners, 260 deelnemers en 14  high-end keynotes omtrent industriële digitalisering, industry 4.0 en IoT. Een schot in de roos dat resulteerde in jaarlijks groeiende edities in bezoekers en technologiepartners. Dit met een strenge bewaking van de content : apps, software en oplossingen voor slimme en geconnecteerde fabriek(en). Na een topeditie in 2019 -met maar liefst 76 technologiepartners en 1048 bezoekers-, en desondanks de onverwachte Covid-19 perikelen, werd in 2020 toch een beperkte editie georganiseerd met een 70-tal technologiepartners en beperkt tot maximum 800 fysieke bezoekers. Voor de 1e maal werd -gezien het groeiende aanbod van technologieën en spelers- ABISS onderverdeeld in 3 hoofdthema’s, nl.: Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things. De toon is hiermee gezet voor de 6e én grotere editie van ABISS!

ABISS is ondertussen uitgegroeid tot dé Benelux  summit-, netwerk-, en beurscombo voor C-levels en afdelingshoofden (OT), ondersteund door IT, op zoek zijn naar slimme en veilige oplossingen voor de geconnecteerde en geïntegreerde fabriek van morgen!

ABISS 2021 dat is …

  • Software en applicaties voor partiële of totale digitalisering van processen : ERP, MES, PLM, ERP, CAD/CAE/CAM, WMS…
  • IoT Big Data, Analytics, AI, Deep Learning, Machine Learning, AR/VR/XR, Blockchain,
  • Digital Twin, Man-Machine Interfaces, Cloud/Edge en 4G/5G/Lifi , Industrial Cybersecurity
  • Specifieke apps, dashboards, devices, integraties en technologie voor monitoring, IoT en Mobile

Gegevens

Datum:
7 oktober 2021
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.abissummit.be/nl/

Organisator

Industrial Fairs
Telefoon:
+32 (0)56 21 30 32
E-mail:
info@industrialfairs.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kortrijk Expo
Kortrijk, Belgi + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!