Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Additive Manufacturing

20 mei 2021 van 8:00 pm tot 9:00 pm

De aandacht voor additive manufacturing (AM) in documenten als de Strategische Kennis- en Innovatieagenda (SKIA) 2016-20201 en de Defensievisie 2035 als technologiegebied om sterk innoverend te blijven, onderstreept het belang van AM binnen Defensie.  Niet voor niets luidt de visie: ‘Additive manufacturing is binnen CZSK dé adaptieve instandhoudingscapaciteit die de operationele inzetbaarheid vergroot en de logistieke footprint verkleint.’ Onder andere het  Expertise Centrum Additive Manufacturing (ECAM) speelt een rol in de begeleiding en ondersteuning van de implementatie van AM.

Tijdens dit webinar vertelt Sander Wanningen over de betekenis van AM voor Defensie, welke resultaten inmiddels geboekt zijn en waar men in de toekomst heen wil.

Gegevens

Datum:
20 mei 2021
Tijd:
8:00 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!