Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AVEVA Select ASKx deepdives

20 oktober 2022

Als vervolg op de AVEVA Select KnowledgeXchange die eerder dit jaar plaatsvond, nodigen wij u graag uit voor onze technische ASKx DEEPDIVES. Tijdens deze tweedaagse DEEPDIVES richten we ons tot ervaren System Platform en Plant SCADA (voorheen Citect) engineers/consultants.

Dag 1:

Op de eerste dag starten we met een plenaire DEEPDIVE waar we zaken bespreken die voor beide platformen van toepassing zijn (Ontwikkel Test & Aceptatie omgevingen, Licensering, Industrial Graphics).

Na de lunch zijn er twee parallelle tracks, één gericht op de Best Practices bij gebruik van System Platform en één gericht op de Best Practices bij gebruik van Plant SCADA. Doel van deze sessies is het eenvoudiger maken van ontwikkeling en implementatie van het betreffende platform.

Na deze Best Practices volgen er nog twee parallelle sessies waarin we aanvullende producten zullen introduceren. Waarbij een sessie zich specifiek zal richten op onze cloud oplossing InSight en de andere sessie op het gebruik van workflows bij productiebedrijven en overheden met behulp van onze WorkTasks oplossing.

Na een intensieve dag van kennisverrijking, genieten we samen van een heerlijke maaltijd. Daarna is er voor de liefhebbers nog een avondprogramma en alle deelnemers overnachten op de locatie van de geboekte Deep Dive.

Dag 2:

Op de tweede dag beginnen we – na het ontbijt – met een workshop over OT Cyber Security, gevolgd door twee parallelle tracks waar we het troubleshooten van Plant SCADA en System Platform behandelen. Waar de nadruk tijdens dag een op best practices ligt zal dag twee zich richten op het oplossen van problemen.

Na de lunch verzorgen we twee parallelle break-out sessies. Eén sessie gaat over Model Driven MES, de nieuwe standaard in Manufacturing Execution. De andere inleidende sessie leert u hoe u met behulp van Analytics informatie kunt creëren uit de enorme hoeveelheden data die u door de jaren heen heeft verzameld.

De DEEPDIVES worden op de tweede dag rond 15:00 uur afgesloten zodat alle deelnemers redelijk op tijd thuis kunnen zijn.

Vereisten:

Voor de Best Practices en de Troubleshooting workshops, verwachten we dat de deelnemers kennis hebben van de respectievelijke producten per track. Voor de introductiesessies is geen specifieke kennis van AVEVA software vereist.

Meer informatie

 

Gegevens

Datum:
20 oktober 2022
Evenement Categorie:
Site:
https://avevaselect-bnlxscand.zohobackstage.eu/ASKxDEEPDIVES2022-Belgi

Organisator

AVEVA Select Benelux
Telefoon
0031765794100
E-mail
info@benelux.avevaselect.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van der Valk Hotel Beveren
Gentseweg 280
Beveren, 9120 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden