Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AVEVA Select KnowledgeXchange

9 juni 2022

Wij zijn onbeschrijflijk blij dat we eindelijk weer een event mogen organiseren waar wij elkaar als vanouds kunnen zien en spreken, zonder dat daar een beeldscherm tussen zit.

In juni is het zover. Na twee jaar verplichte pas op de plaats pakken we deze KnowledgeXchange groots uit met interessante sprekers, pakkende klantverhalen en een update van ons sterk gegroeide portfolio. We hebben allesbehalve stilgezeten. Wonderware Benelux is tegenwoordig AVEVA Select Benelux, met alle voordelen van dien, en daar praten we u tijdens deze conferentie graag over bij. Dat doen we op drie bijzondere locaties: in Moulins de Beez in Namen, Pathé (voorheen Cinemec) in Nijmegen en De Oude Vismijn in Gent.

We zoomen in op de Digital Twin en bespreken concrete projecten zoals de toepassing van UX bij onze klanten, de implementatie van een uitgebreid Energie Monitoring Systeem in slechts enkele dagen. De dagprogramma’s verschillen per dag, dus kijk welke dag u het beste past en schrijf u (kosteloos) in.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de AVEVA Select KnowledgeXchange 2022 (ASKx2022) en beloven u dat het een unieke editie wordt die u niet wilt missen!

Organisator

AVEVA Select Benelux
Telefoon
0031765794100
E-mail
info@benelux.avevaselect.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
Nijmegen, 6515 AT Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden