Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chemiebeurs

28 september 2022 van 9:30 am tot 5:00 pm

Op 28 September 2022 vindt voor de 13e keer het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Dé ontmoetingsplek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten. De Chemiebeurs is een evenement welke ieder jaar weer meer bezoekers trekt en dat u ook dit jaar niet mag missen!

Onder leiding van de dagvoorzitter  presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen over Kennis over logistieke- en chemische processen; een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten met oa:

  • Impact Omgevingswet: Leefomgeving en vergunning.
  • PGS15 Nieuwe stijl: stand van zaken.
  • Waterstof: energiebron en risico’s.
  • Supply chain: ondernemen met China.

Een kleine greep uit het rijke aanbod aan workshops en plenaire lezingen. Met dit jaar een nog groter beursplein  en netwerkplein.

Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in.

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vncw.nl/events/chemiebeurs-2022-gorinchem/

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!