Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CompositesNL Challenge

13 april 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

De CompositesNL Challenge is een jaarlijks terugkerende wedstrijd, die in 2023 voor het eerst wordt gehouden. Teams strijden tegen elkaar met hun composiet voertuig. Elk jaar is dit een ander type voertuig. Maar de setting is telkens een evenement met een hoog ‘ter land, ter zee en in de lucht’-gehalte. Bedrijven en studenten laten zien wat ze kunnen en demonstreren op ludieke wijze de mogelijkheden van composietconstructies.

Hoe ziet de CompositesNL Challenge er uit in 2023?

Deze eerste editie bouwen de teams een composiet slee, waarmee ze gaan racen in Snowworld in Zoetermeer, op donderdag 13 april 2023.  De race zal bestaan uit een snelheids- en behendigheidsgedeelte om de veelzijdigheid van composieten én de kunde van de teams op zoveel mogelijk vlakken laten zien.

Gegevens

Datum:
13 april 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://compositesnl.nl/nieuws/compositesnl-challenge-cup-2023/

Locatie

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
Zoetermeer, 2717 AX Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!