Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cyber Security Experience

24 november 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

Binnen het thema Be Part of the Solution: Let’s Team up! gaan we dit jaar tijdens de Cyber Security Experience aandacht besteden aan samenwerken. Voor organisaties is het inmiddels wel een no brainer dat de individuele cybersecurity basics op orde moeten zijn. Maar van gedegen en duurzame samenwerking is in veel gevallen nog te weinig sprake. Om cyberdreigingen – nu en in de toekomst – het hoofd te kunnen bieden is dit belangrijker dan ooit.  Hoe kunnen bijvoorbeeld cybersecurity-leveranciers beter met u samenwerken, en u met hen?  Zijn er naast diverse branche-initiatieven ook voldoende cross-sectorale verbanden?  En doet de overheid voldoende om het samenwerken tussen publiek en privaat te stimuleren.

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://heliview.nl/cyber-security-experience/

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Spant! Congrescentrum
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, 1402 SB Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!