Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitalzh Kick Off

12 maart 2024 van 2:30 pm tot 6:30 pm

Digitalzh Kick Off – Kijk bij bedrijven in andere sectoren welke slimme oplossingen werken

Wat: Op dinsdagmiddag 12 maart trapt Digitalzh af in het World HortiCenter in Naaldwijk. Digitalzh geeft kleine en middelgrote bedrijven de kans om te leren van andere bedrijven over het inzetten van slimme, digitale oplossingen voor alledaagse vragen. Vragen als: Hoe doe je meer met je schaarse personeel? Hoe beperk je de hoge kosten van materialen en energie? Bij dit evenement krijg je praktische voorbeelden van digitale oplossingen bij andere bedrijven. We maken de doelen en waarde voor jouw bedrijf tastbaar. Ook laten we zien hoe het Digitalzh programma deskundig, objectief en neutraal helpt. En je gaat met andere ondernemers aan de slag op een thema dat je zelf kiest.

Waarom: Door je deelname aan dit evenement weet je wat je de komende jaren kunt verwachten van Digitalzh. Bovendien heb je door pakkende keynotes en gerichte breakouts ook een beter beeld wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Je maakt kennis met de mensen die een vergelijkbare veranderingen gaan maken en je ontmoet de partijen die je erbij kunnen helpen.

Voor wie: Er is vast al een bedrijf dat werkt aan de oplossing voor jouw probleem! Digitalzh brengt bedrijven meerdere sectoren bij elkaar. De focus ligt op maak- en maritieme industrie en glastuinbouw, maar elke ondernemer met een bedrijf tot 3000 werknemers is welkom. De producten verschillen, de uitdagingen zijn vaak vergelijkbaar. Betaalbaar onderhoud. Gebrek aan personeel. Betrouwbare planningen maken. In werksessies gaan we samen aan de slag op deze thema’s.

Programma

14.30 uur: Inloop.

15.00 uur: Opening en start van het plenair programma. Introductie Digitalzh.
Keynotes van onder andere Adrienne Vertooren; oprichter i-lab in Gorinchem.

16.30 uur: Pauze.

16.45 uur: Drie interactieve worksessies*: Slim onderhoud, slim automatiseren, slim plannen. Kies je onderwerp en laat je goed informeren wat dit voor jou kan betekenen.

17.45 uur: Einde programma, start netwerkborrel.

18.30 uur: Einde bijeenkomst.

Workshops

A: Slim onderhoud: voorspel onderhoud en voorkom uitval
Welke waarde kan je creëren en behouden met de inzet van meetgegevens voor het voorspellen en plannen van onderhoud? En hoe past dat ook voor MKB bedrijven? Wiek Wijnands, CEO van Kensan laat zien hoe het in de praktijk werkt.

B: Slim automatiseren: los personeelstekorten en hoog verloop op
Is robotisering een “plug en play oplossing” voor je personeelsvraagstuk of juist een schakel in een keten van oplossingen om tekorten en verloop aan te pakken? Marc Bruijnen van RoboHouse vertelt hoe hij tientallen ondernemers al geholpen heeft bij het in de praktijk aanpakken van robotisering.

C: Slim plannen: gebruik de data die je al hebt beter
Wat kan de toepassen van AI (Artificial Intelligence) nou echt voor je MKB-bedrijf betekenen? Jeroen Soeterbroek, CEO van Harborn Digital deelt zijn ervaring en visie op het onderwerp.

Kijk hier voor meer informatie.

Hi_Delta

Gegevens

Datum:
12 maart 2024
Tijd:
2:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://hidelta.nl/event/digitalzh-kick-off/

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden