Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Drinktec

15 september 2025 van 9:00 am tot 19 september 2025 van 5:00 pm

drinktec, ’s werelds leidende vakbeurs voor de drank- en vloeibare voedingsindustrie, vindt plaats in München (dit is precies in het jaar dat de Brau niet plaatsvindt). Op de beurs vindt u alles terug op het gebied van verwerken, vullen, verpakken en marketing.

De exposanten van drinktec presenteren oplossingen voor elke toepassing, of het nu gaat om individuele producten, speciale systemen of een bottelarij. Het hele repertoire van de dranken- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie wordt aangeboden op drinktec samen met het wijntechnologiesegment van SIMEI @ drinktec, uiteengezet op meer dan 150.000 vierkante meter expositieruimte: van productie tot vullen, verpakking en marketing – grondstoffen en logistiek inbegrepen.

Deelname
Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Van Ekeris Expo Service B.V., de officiële vertegenwoordiging van de Messe München GmbH (MMG) in de Benelux-landen. Zij kunnen ondersteuning bieden rondom de organisatie van uw beursdeelname aan de drinktec. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuwsbrief drinktec
Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de wereld van de drankindustrie en vloeibare voedingsindustrie.

Contact:
Van Ekeris Expo Service B.V.
Tel.: +31-23-5258500
info@vanekeris.nl
www.vanekeris.nl
www.drinktec.com

Gegevens

Begin:
15 september 2025 van 9:00 am
Einde:
19 september 2025 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
http://www.drinktec.com

Locatie

Messe München
Am Messesee
München, 81829 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon
+49 89 949-20720
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden