Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Energie in Industrie

5 juni 2024 van 9:30 am tot 3:30 pm

In een tijd waarin duurzaamheid en efficiëntie centraal staan ​​in het wereldwijde industriële landschap, is energie optimalisatie een cruciaal aandachtspunt geworden voor bedrijven. Energie vormt niet alleen een aanzienlijke operationele kostenpost voor industriële faciliteiten, maar heeft ook aanzienlijke ecologische implicaties. Daarom is het maximaliseren van energie-efficiëntie en het verminderen van verspilling een strategische prioriteit geworden voor moderne industrieën.

Tijdens het Energie in Industrie event belichten we de cruciale rol van energie optimalisatie. Door de inzet van onze exposanten en plenaire sprekers bieden we concrete handvaten en praktische oplossingen. Naast inhoudelijk klantcases vertellen onze exposanten je meer over het analyseren van data en het monitoren van je huidige systemen.

De dag zal worden geopend door Coca-Cola Pacific Partners. Zij gaan meer vertellen over de realisatie van de CO2 neutrale fabriek in Dongen. In de middag zal Wim Kannegieter van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij meer vertellen over de huidige stand van zaken in deze sector m.b.t. energie optimalisatie.

Wil je erbij zijn houdt dan de website in de gaten! Vanaf eind april kun je je (gratis) aanmelden.

Gegevens

Datum:
5 juni 2024
Tijd:
9:30 am tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/energieinindustrie/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Basiliek, Veenendaal
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden