Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vakbeurs Energie

15 oktober 2024 van 10:00 am tot 17 oktober 2024 van 5:00 pm

Vakbeurs Energie is het platform voor warmte, elektriciteit en energiebesparing

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties en ontmoetingen met waardevolle contacten.

Gelijktijdig en in co-locatie vinden de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over off-site bouwen en renoveren) plaats.

Deelnemen aan de Energie vakbeurs betekent in gesprek komen met een geïnteresseerd zakelijk publiek, samenwerkingen aangaan, nieuwe contacten leggen en bestaande contacten onderhouden, naamsbekendheid vergroten en deelnemen aan workshops en debatten.

De Energie beurs is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland.

Op deze vakbeurs ervaart u de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

Aanbod op Energie vakbeurs

U vindt de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van:

  • Inkoop en verkoop van energie
  • Verbruiksbesparende maatregelen voor productieprocessen in de industrie
  • Verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen
  • Duurzame energie
  • Energiemanagement
  • Elektrische mobiliteit
  • Wet- en regelgeving / subsidies
  • Verenigingen, instituten, opleidingen en media

Industrial Heat & Power

Interesse in industriële energievoorziening? Neem dan een kijkje op Industrial Heat & Power, dat gelijktijdig met de Energie beurs plaatsvindt. Industrial Heat & Power is dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Met uw toegangsbadge voor Energie vakbeurs kunt u Industrial Heat & Power gratis bezoeken.

Prefab vakbeurs

Interesse in industrieel en modulair bouwen en renoveren? Neem dan een kijkje op Prefab, dat gelijktijdig met Energie vakbeurs plaatsvindt. Prefab is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: Prefab brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma. Met uw toegangsbadge voor Vakbeurs Energie kunt u Prefab gratis bezoeken.

Bezoek deze vakbeurs

Gegevens

Begin:
15 oktober 2024 van 10:00 am
Einde:
17 oktober 2024 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.vakbeursenergie.nl/nl/

Organisator

54events
Telefoon
+31 (0)294 - 74 50 70
E-mail
beurs@54events.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0736293208
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden