Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Business Booster

19 januari 2023 van 9:00 am tot 10:00 am

Kennismaken met andere expertises, ontwikkelingen in de branche volgen, jezelf introduceren of kennis overdragen. De Business Booster is er voor iedereen die andere expertises wil ontmoeten. Doe je mee? De booster is ervoor bedoeld om van elkaar te leren. Meldt gerust ook je collega’s aan, dat geldt ook voor relaties.

De Business Booster vindt online plaats. Er is een centrale ontmoeting en je wordt ingedeeld in ’rooms’ waar je met andere experts kennis maakt en dieper kunt ingaan op een willekeurig onderwerp. Tijdens de Business Booster heb je twee gesprekken. Elk gesprek is waardevol, want het leidt tot andere perspectieven op de business. Je doet ideeën op voor nieuwe producten, marktsegmenten of samenwerkingen. De FEDA Business Booster: de ideale start van je werkdag!

Gegevens

Datum:
19 januari 2023
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-next-business-booster-2/

Organisator

FEDA
Telefoon:
0183 - 822 992
E-mail:
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!