Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FEDA Business Inspiration Day

19 juni 2024 van 1:30 pm tot 6:00 pm

Verbinden, innoveren en inspireren: samen vormen we de toekomst van de maakindustrie

De Federatie van Technologiebranches, bekend als FEDA, lanceert een nieuw evenement: de FEDA Business Inspiration Day. Dit event vindt plaats op woensdag 19 juni 2024, vanaf 12:30 uur, in de sfeervolle Metaal Kathedraal in Utrecht. Het evenement is interessant voor professionals uit diverse disciplines binnen de maakindustrie. Of je nu werkzaam bent op het gebied van engineering, managment, HR, communicatie, sales of finance, je bent van harte welkom om deel te nemen aan boeiende workshops die verschillende aspecten binnen de maakindustrie belichten.

Een dag vol innovatie, samenwerking en kennisdeling

FEDA vindt het belangrijk om ontwikkelingen binnen de branche onder de aandacht te brengen door middel van kennisdeling, verbinding en het bieden van inspiratie. Zo wordt de maakindustrie geconfronteerd met versnelde technologische ontwikkelingen die de bedrijfsvoering fundamenteel veranderen. Daarnaast zien we ook generatieverschillen op de werkvloer en krapte op de arbeidsmarkt. Via de korte workshops kun je ontdekken hoe medewerkers tot organisatieambassadeurs kunnen worden gevormd. Verken de impact van nieuwe Europese regelgeving, zoals de Corporate Social Responsibility and Disclosure, en krijg inzicht in de toekomst van machineveiligheid. Dit en meer staat op het programma van de FEDA Business Inspiration Day.

Wat kun je verwachten?

Het programma begint om 12:30 uur met de FEDA Insight, de Algemene Ledenvergadering. Vanaf 13:30 uur verwelkomen wij de bezoekers. We starten de middag met onze keynote ‘Generaties verbinden binnen je organisatie’, waar Jordy en Estrella je meenemen in de verschillende generaties op de werkvloer. Aansluitend zijn er twee workshoprondes met een pauze, waarbij je per ronde aan één workshop kunt deelnemen. Tijdens de pauze is er via de Business Booster een mogelijkheid in gesprek te gaan met vakgenoten. We sluiten de dag om 17:15 uur af met een borrel. Zo garanderen we een leerzame en inspirerende dag, vol interactie en netwerkmogelijkheden.

Gegevens

Datum:
19 juni 2024
Tijd:
1:30 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-business-inspiration-day/

Organisator

FEDA
Telefoon
013 - 59 44 158
E-mail
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20
Utrecht, 3545 NA
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden