Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Executive Diner

29 februari 2024 van 5:00 pm tot 8:00 pm

Op 29 februari, vanaf 17:00 uur, organiseert de FEDA (Federatie Aandrijven en Automatiseren) een exclusief evenement: de derde editie van het FEDA Executive Diner. Dit goed bezochte evenement brengt kennisdeling, inspirerende sprekers, luxe dineren op een prachtige locatie en netwerken met vakgenoten samen. Wat dit evenement bijzonder maakt, is dat executives hun eigen gasten uitnodigen, waardoor ze meerwaarde bieden aan hun eigen netwerk – een geschenk dat blijft geven.

Verbinding en kennisdeling
De maakindustrie is van groot belang voor Nederland. De toegepaste technologieën veranderen in rap tempo. Dit legt een aanzienlijke uitdaging op bedrijven, experts en leidinggevenden die dagelijks betrokken zijn. Met een focus op het verbinden van vakgenoten en kennisdeling, biedt FEDA via dit evenement een unieke gelegenheid voor executives, ondernemers en directeuren uit de sector om samen te komen. Deze verrijkende omgeving bevordert nieuwe samenwerkingen en vernieuwende inzichten voor zowel het heden als de toekomst, en biedt bovendien een gezellige en smaakvolle ervaring.

Inspirerende sprekers
Gasten zijn vanaf 16:30 uur welkom in De Krachtcentrale in Huizen waar verenigingsmanager Rinke van Vliet het evenement opent. AI-expert Job van den Berg zal spreken over de toekomst van kunstmatige intelligentie en de impact op businessmodellen. Na het voorgerecht deelt spreker Diethard Frank inzichten over het huidige gebruik van AI in kennisintensieve organisaties. Onder leiding van dagvoorzitter Jos Kelderman is er ruimte voor vragen en levendige discussies aan de dinertafel.
Met meer dan 160 leden is FEDA de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf- en Automatiseringstechniek in Nederland. FEDA kijkt ernaar uit om directeuren te verwelkomen op het FEDA Executive Diner, waar zij samenkomen om de toekomst van de automatisering te verkennen en vorm te geven.

Meer informatie

Gegevens

Datum:
29 februari 2024
Tijd:
5:00 pm tot 8:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-executive-diner-2024/

Organisator

FEDA
Telefoon
013 - 59 44 158
E-mail
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Krachtcentrale
Havenstraat 76
Huizen,
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden