Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Intelligent Automation

26 oktober 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

Organisaties beschikken nu al over grote hoeveelheden data en informatie en als gevolg van de steeds verdergaande digitalisering neemt dit alleen maar toe. Bij veel organisaties zijn vaak meerdere systemen in gebruik en zijn er vele versplinterde activiteiten en processen georganiseerd tussen en binnen afdelingen. Er is een wildgroei van systemen, data en informatie ontstaan.

Het gevaar bestaat dat u het inzicht en overzicht kwijtraakt. Waarbij RPA organisaties de kans biedt om repetitieve handelingen te automatiseren gaat Intelligent Automation een stap verder. Door een combinatie van verschillende automatiseringsoplossingen met AI kunt u betere besluiten nemen, kosten besparen, fouten reduceren en processen optimaliseren. Daarnaast zorgt Intelligent Automation voor een hogere klant- en medewerkerstevredenheid en is het brandstof voor digitale transformatie.

Het congres biedt een interactief, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 75-100 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://heliview.nl/intelligent-automation/

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden