Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Pitch Ontbijt | Safety & Health @ Work

6 oktober 2022 van 7:30 am tot 10:00 pm

Wat werkt er beter voor een veilige werkplek? Het opstellen van regels en strafmaatregelen of zorgen dat de collega’s inzicht hebben in de aanwezige risico’s en het proces?

Op donderdag 6 oktober 2022 werken we tijdens een hybride kennisevent de stelling uit dat Kennis en Bewustzijn de beste Preventietools zijn. Het evenement vindt plaats in het beursvloertheater van Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy en wordt ook online uitgezonden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door EU-OSHA, het agentschap van de Europese Unie dat voorlichting geeft over veiligheid en gezondheid op het werk en sluit aan bij de campagnes over fysieke belasting en werken met kankerverwekkende stoffen. Bij deze bijeenkomst kijken we breder; Hoe krijg je mensen betrokken bij hun eigen veiligheid, zijn er cultuurverschillen tussen sectoren, wat is het effect van training en hoe zorgen we met zijn allen dat we de veiligste industrie van Europa hebben?

Laat je inspireren met de pitches. Het ontbijt staat voor je klaar en er is ruimte voor interactie, Q&A en het maken van nieuwe connecties.
Schrijf je in deze link en wij verwelkomen je graag bij het Pitch Ontbijt.

Het programma

07.30 uur Inloop
08.00 uur Welkom door iTanks
08.05 uur Pitches
08.30 uur Ontbijt en netwerken
09.30 uur Verwacht einde evenement

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
7:30 am tot 10:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/90736

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!