Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leven Lang Leren Café

13 oktober 2023 van 2:30 pm tot 5:00 pm

Tijdens het Leven Lang Leren Café op vrijdag 13 oktober om 14:30 uur bij IT Campus kijken wij naar innovaties rondom digitalisering en scholing.

Leren is altijd belangrijk omdat de industrie voortdurend evolueert en vernieuwt. Nieuwe technologieën, processen en methoden worden regelmatig geïntroduceerd, en vakmensen moeten bijblijven om relevant en productief te blijven. Dit stelt hen in staat om efficiënter te werken, kwaliteit te leveren en concurrerend te blijven in een dynamische markt. Daarnaast kan leren nieuwe kansen en carrièrepaden openen, waarbij vakmensen hun kennis kunnen uitbreiden en zich kunnen specialiseren in specifieke gebieden. Kortom, leren is essentieel om succesvol te blijven en te groeien.

MKB’er: blijf leren en vernieuwen!
Als MKB’er wil je blijven concurreren in de markt en up to date blijven. Ook voor jezelf en je collega’s is het belangrijk om als vakmens op de hoogte te zijn van de laatste innovaties en ontwikkelingen in je gebied van expertise. Wanneer je open staat voor nieuwe vormen van innovatie, inspiratie en kennis van vakmensen, ga je vooruit met je onderneming. Het leven lang leren café helpt je op de goede weg te komen én te blijven om voortdurend te leren.

Luister naar een inspirerende keynote van Geeske Steeneken, Learning & Development Lead bij Koole Terminals, over haar kijk op een leven lang leren, plus innovatieve pitches en ontmoet het netwerk. Schrijf je in via onderstaande button.

Organisator

iTanks
Telefoon
+ 31 10 313 24 96
E-mail
contact@itanks.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IT Campus
Scheepsbouwweg 11
Rotterdam, 3089JW Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden