Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maakindustrie Expo – MIX Noordoost

15 mei 2024 van 11:00 am tot 16 mei 2024 van 9:00 pm

Maakindustrie Expo – MIX Noordoost

Maakindustrie Expo – MIX Noordoost is de vakbeurs waar de maakindustrie van Noordoost-Nederland samenkomt. Maakindustrie Expo – MIX Noordoost is de vakbeurs als antwoord op de vraag die speelt binnen de branche waar efficiëntie, innovatie, automatisering en voornamelijk inkopen en uitbesteding een grote rol spelen.

Maakindustrie Expo – MIX Noordoost is een platform waar technische vraagstukken samenkomen en waar de oplossing gerealiseerd wordt. De combinatie van verschillende componenten op de beursvloer zorgt ervoor dat de oplossing binnen handbereik is. Met deelname en bezoek aan deze beurs maken we mooie stappen richting de toekomst.

Maakindustrie Expo – MIX Noordoost is het event voor de maakindustrie in Noordoost Nederland waar technische vraagstukken en slimme oplossingen samenkomen. Maakindustrie Expo brengt de verwachtingen van de exposant en de bezoeker bij elkaar: dit event is een compleet uniek concept! Als bezoeker heb je middels nieuwe standbouw in één oogopslag zichtbaar wat de exposant qua product/dienst te bieden heeft. Door deze extra beleving op de beursvloer, is het voor jou als bezoeker aantrekkelijker en kan je tijdens de zoektocht naar relevante informatie over een product direct zien wat interessant is voor jou. Kortom focus op product en sneller kunnen schakelen tijdens jouw bezoek aan Maakindustrie Expo – MIX Noordoost.

Samenwerken wordt nog eenvoudiger als je elkaar kent!

Maakindustrie bedrijven uit de regio voor de regio. Zij zijn de grote kracht van deze vakbeurs. De kennis die zij in huis hebben en de verschillende componenten die samen met andere exposanten voor jouw eindproduct kunnen zorgen, zorgt ervoor dat het resultaat niet uit het oog verloren wordt. Samen creëren we oplossingen in de maakindustrie en zijn we klaar voor de toekomst.

MIX Noordoost is opgezet naar aanleiding van uitgebreid marktonderzoek. Voor deze beurs zijn keuzes gemaakt in het profiel, gebaseerd op de industrieketen, vanuit de regio. MIX Noordoost richt zich daarbij specifiek op de behoeften van de bezoekers: efficiëntie, innovatie, automatisering en voornamelijk inkopen en uitbesteding. Verder kwam uit het marktonderzoek naar voren dat Noordoost-Nederland een bepalende en belangrijke regio is voor de maakindustrie. Eén op de drie technische bedrijven in Nederland is gevestigd in het noordoosten van het land. Zo komt ook maar liefst een derde van de ‘Maakindustrie 100’ uit deze regio. Bovendien is de regio Noordoost-Nederland een broedplaats voor start-ups. Daarom is voor MIX Noordoost bewust gekozen voor de locatie Evenementenhal Hardenberg als thuisbasis.

Meer informatie

Gegevens

Begin:
15 mei 2024 van 11:00 am
Einde:
16 mei 2024 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.mixnoordoost.nl/

Organisator

Easyfairs Hardenberg
Telefoon
+31 (0) 523 289 898
E-mail
hardenberg@evenementenhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden