Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MAIN Industry

22 maart 2023 van 9:30 am tot 23 maart 2023 van 7:30 pm

Main Industry is de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry

Op Main Industry ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer.

Main Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sector gerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden. Op de beursvloer, maar ook tijdens een interessant kennisprogramma.

Tijdens Main Industry zal aandacht gegeven worden aan het uitwisselen en opdoen van kennis. Deze keer worden er meerdere ruimtes gecreëerd waar in verschillende thema’s diverse onderwerpen aangesneden worden.

De vakbeurs richt zich op de maak- en procesindustrie en in het bijzonder op toeleveranciers, industriële dienstverleners en aanbieders van productietechnologie. Voor deze bedrijven is de eigen regio een belangrijke afzetmarkt dus is het nuttig als vraag en aanbod elkaar jaarlijks kunnen ontmoeten.

Main Industry biedt een platform om rechtstreeks te netwerken, inspireren en kennis op te doen. Er is ruimte voor alle sectoren binnen de industriesector: van robotica en technische intelligentie tot industriële onderhoudstechnologieën & -materialen, van engineering tot installatie, van asset management tot facility management en van veiligheid tot milieutechniek en duurzaam ondernemen.

De vakbeurs MAIN Industry wordt georganiseerd door AST Expo BV. Dit organisatiebureau heeft ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van diverse (vak)beurzen en publieksevenementen. Met producties zoals de Landbouw Vakbeurs Groningen, MotorExpo Assen, Art Groningen, de Twentse Vlooienmarkten, de Hand Hobby Creadagen Groningen, de Winterfair Groningen. en vele andere beurzen en evenementen, ontvangen zij jaarlijks gemiddeld 140.000 bezoekers. Ons dynamische team verzorgt niet alleen de complete organisatie van beurzen op diverse locaties, maar is ook specialist in het leveren van standbouwmaterialen- en benodigdheden in Nederland, Duitsland en België.

Gegevens

Begin:
22 maart 2023 van 9:30 am
Einde:
23 maart 2023 van 7:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://mainindustry.nl/

Organisator

AST Expo BV
Telefoon
+31 (0)546 - 546 820
E-mail
info@ast-expo.nl

Locatie

MartiniPlaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
Groningen, 9727 KB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden