Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maintenance NEXT

18 april 2023 van 10:00 am tot 20 april 2023 van 5:00 pm

Maintenance NEXT vakbeurs voor industrieel onderhoud

Maintenance NEXT is de belangrijkste vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met industrieel onderhoud. Of u nu opdrachtgever, overheid contractor of leverancier bent.

Met een grote verscheidenheid aan exposanten en alle belangrijke partijen als partner is Maintenance NEXT drie dagen lang de enige plek waar zoveel kennis, kunde en innovatiekracht samenkomt. Naast de vakbeurs met het grootste vloeroppervlak aan innovaties wordt gelijktijdig EuroMaintenance georganiseerd, Europa’s grootste maintenance-conferentie met workshops, presentaties van hoog internationaal niveau en bijzondere excursies.

Drie dagen is Rotterdam Ahoy hét middelpunt van de onderhoudssector. U kunt er (oude) bekenden ontmoeten, nieuwe contacten opdoen en u laten inspireren tijdens workshops, kennissessies en lezingen. Bovendien barsten de beurshallen bijna uit hun voegen van de laatste innovaties. Dat wilt u niet missen!

De vakbeurs

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is tijdens Maintenance NEXT te vinden in Rotterdam Ahoy. Circa 11.000 onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.

Op de beursvloer kunnen professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 250 exposanten op de beurs laten zien. Maintenance NEXT toont drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.

Netwerkplatform

De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een vakbeurs. Het wil uitdrukkelijk ook fungeren als een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen. Zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

Maintenance NEXT organiseert daarom verschillende netwerkbijeenkomsten waarin professionals werkzaam in het industrieel onderhoud elkaar ontmoeten. De bijeenkomsten staan in het teken van kennis delen en netwerken. Op verschillende locaties komen we bijeen.

Euromaintenance

Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance NEXT en EuroMaintenance de agenda’s gelijk getrokken om samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De opening van het state of the art Rotterdam Ahoy Convention Centre is de ideale aanleiding om de handen ineen te slaan.

Gegevens

Begin:
18 april 2023 van 10:00 am
Einde:
20 april 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.maintenancenext.nl/

Organisator

Ahoy
Telefoon
010 293 3300
E-mail
info@ahoy.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 293 3300
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden