Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Metavak

1 oktober 2024 van 1:00 pm tot 3 oktober 2024 van 9:00 pm

Metavak vakbeurs voor metaalbewerkers

Metavak is de vakbeurs met verspanende machines, plaat- buis en draadbewerkingsmachines, oppervlaktebewerking- en reinigingsmachines.

Metavak is het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers. Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Bezoek dan deze vakbeurs op 6, 7 en 8 oktober 2020 tussen 13:00 uur en 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar is het event gecombineerd met Welding Week powered by NIL op Next Level.

Drie dagen lang presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan professionals in de metaalbranche. Kom tijdens jouw bezoek in contact met circa 230 leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies, workshops en ronde tafelsessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen die bij elk segment op de beurs passen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten.

Ontdek de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie.

Programma

Om jouw bezoek aan METAVAK nog waardevoller te maken wordt er hard gewerkt aan een relevant beursprogramma. Het kennistheater staat centraal binnen het programma. Hiermee zorgen wij dat jij klaar bent voor de toekomst!

Wij luisteren ook naar jou bij het opstellen van ons programma! Wat houdt jou bezig? Over welke onderwerpen wil je graag meer informatie ontvangen?

Bezoek deze vakbeurs

Gegevens

Begin:
1 oktober 2024 van 1:00 pm
Einde:
3 oktober 2024 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.metavak.nl/

Organisator

Easyfairs

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden