Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Congres BRZO

29 oktober 2020 van 8:30 am tot 5:30 pm

€ 249

Nationaal Congres BRZO – Samen op weg naar veiliger en transparanter werken

Nationaal Congres BRZO | De inspectie SZW controleert dit jaar alle BRZO-bedrijven op 5 thema’s, waaronder het gebruik van mobiele arbeidsmiddelen in ATEX-zones. Hoe bereid u een inspectie optimaal voor? En wat als het niet meer veilig kan?

De hele maand oktober staat in het teken van BRZO. In 4 webinars komen thema’s als ATEX, preventieve stillegging en PGS richtlijnen aan bod. Op 29 oktober sluiten we de maand af met het Nationaal Congres BRZO. De samenwerking en transparantie tussen overheid en bedrijven staat centraal. Op deze dag komen alle partijen in de keten samen: overheden, inspectie-diensten, BRZO-bedrijven, onderzoeks- en ingenieursbureaus en andere belanghebbenden.

  • Hoor de visie van de Inspectie SZW op de BRZO actualiteiten voor 2020.
  • Hoe interpreteert u de regels rondom het gebruik van mobiele elektrische apparaten binnen een ATEX zone?
  • Een goed gesprek! Een BRZO keten-panel-discussie over transparantie en communicatie tussen overheid en bedrijven.
  • Krijg inzicht in prioriteiten en risico’s rondom de omgevingswet die volgend jaar van kracht wordt.

Speciaal ontwikkeld voor

  • Functionarissen bij BRZO-bedrijven binnen veiligheid, kwaliteit, milieu en operations
  • Functionarissen bij overheidsinstanties, inspectiediensten, adviseurs/consultants, advocaten, juristen, onderzoekers en wetenschappers.

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is het Nationaal Congres BRZO voor een beperkte groep beschikbaar op locatie. Voor de overige deelnemers is het congres op afstand te volgen via een online platform met een live video stream. Meer informatie: iir.nl/iir-conferenties-online-en-fysiek-volgen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!