Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Platform Industrie & Veiligheid

24 november 2022 van 10:00 am tot 12:00 pm

Op donderdag 24 november 2022 organiseert NEN in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) de online bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’. Via dit platform kunnen belanghebbenden ontwikkelingen van en voor de industrie volgen. Alle betrokkenen in de verschillende sectoren kunnen gratis deelnemen aan de bijeenkomst.

Via het platform ‘Industrie & Veiligheid’ kan iedereen de huidige ontwikkelingen rondom wetgeving en normalisatie volgen, die van belang zijn voor de industrie. Doel van het platform is om de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Het platform informeert over ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft het ministerie van SZW een update over de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Machineverordening en neemt NEN u mee in het proces van de aanpassingen van de geharmoniseerde normen onder Machinerichtlijn/Machineverordening. De Task Force Machineverordening geeft u een update over de ontwikkelingen van het communicatieproces rondom de Machineverordening. Verder geeft de voorzitter van normcommissie Akoestiek een presentatie over de ‘Outdoor Noise Directive’.

Aanmelden
De bijeenkomst is online op donderdag 24 november 2022 (10.00 – 12.00 uur) en is kosteloos. Wilt u als belanghebbende deelnemen aan de bijeenkomst, meldt u zich dan aan via de onderstaande link. Op deze pagina is ook het volledige programma te vinden.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’.

Meer informatie en meepraten over de inhoud van normen
Voor informatie over het platform kunt u contact opnemen met Okke-Jaap Prent, telefoon 015 2 690 156, e-mail iv@nen.nl. Of ga naar het platform Industrie & Veiligheid.

Gegevens

Datum:
24 november 2022
Tijd:
10:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://platform-iv-24november2022.nen-evenementen.nl/

Organisator

NEN
Telefoon
015 2 690 391
E-mail
klantenservice@nen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden