Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pumps & Valves Rotterdam

1 oktober 2025 van 10:00 am tot 2 oktober 2025 van 5:00 pm

Pumps & Valves – vakbeurs voor industriële vloeistof- en gastechnologie

Pumps & Valves is twee dagen lang hét netwerk- en kennisplatform voor alle professionals uit de procesindustrie. Tijdens de beurs presenteren bedrijven de nieuwste innovaties en ontwikkelingen aan de aanwezig brancheprofessionals die zich bezig houden met de verwerking en het transport van vloeistoffen en gassen. De exposanten tonen u o.a. pompen, afsluiters, leidingsystemen, instrumentatie, filters & mixers en appendages.

Naast het aanbod van innovaties en ontwikkelingen biedt Pumps & Valves u ook een gratis kennisprogramma met de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid & machine.

Als nationaal leidende vakbeurs voor liquid processing, wordt deze vakbeurs bezocht door eindgebruikers en distributeurs uit diverse industrieën. U ontmoet managing directors, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D managers en operationeel personeel uit de volgende sectoren:

  • (Petro)chemie
  • Olie & gas
  • Water & afvalwater
  • Metaal
  • Voedingsmiddelen

Pumps & Valves vindt gelijktijdig plaats met Solids, deze vakbeurs richt zich op de verwerking en het transport van bulkgoederen. Deze twee beurzen vormen samen het grootste processing platform binnen de Benelux.

Innovation tour

Innovatie is key op Pumps & Valves. Baanbrekende technologieën en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst en zijn er vooral op gericht om u te ondersteunen bij uw uitdagingen. Geen ééndagsvliegen, maar waardevolle innovaties. Die mag u verwachten tijdens de Innovation Tour, uw ticket naar morgen.

Op één beursvloer, op twee beursdagen ontmoet u professionals uit sectoren als (petro)chemie, waterbehandeling, procesindustrie, energie en metaal. Zien maar ook gezien worden: u zet het gehele aanbod van uw bedrijf interactief in de schijnwerpers en blijft zo top-of-mind.

  • Ontmoeting met meer dan 150 andere exposanten en nieuwe én bestaande relaties.
  • Uniek event voor industriële vloeistof- en gastechnologieën in Europa’s industriële zwaartepunt.

Gegevens

Begin:
1 oktober 2025 van 10:00 am
Einde:
2 oktober 2025 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.pumpsvalves.nl/

Organisator

Ahoy Rotterdam
Telefoon
010 293 32 53

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 293 3300
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden