Spijker uw kennis bij en maak kennis met innovaties op het gebied van voedselveiligheid tijdens dit seminar. Vijf deskundigen gaan in op diverse analytische technieken en methodes om stoffen in voeding op te sporen en voedselveiligheid te waarborgen. Dit seminar heeft aansluiting op de X-pedition Voedselveiligheid – van koe naar chocolade.
Voor wie is dit seminar bedoeld?
(Hoofd)analisten, labmanagers, R&D managers, directeuren, inkopers en studenten afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie, universiteiten en instituten, contract- en testlaboratoria, milieu- en water labs en chemische industrie.
START & EINDTIJD | BESCHRIJVING |
---|---|
09:00 – 09:30 | Ontvangst |
09:30 – 09:55 | Uitdagingen bij het monitoren van PFAS in voeding
Ruben Kause van Wageningen Food Safety Research |
09:55 – 10:20 | Hygiënisch ontwerpen
Herman Bultsma van CLAFIS Ingenieus |
10:20 – 10:35 | Pauze |
10:35 – 11:00 | Veel gemaakte fouten tijdens Listeria studies en Challenge testen
Aldo Evers, Normec Foodcare |
11:00 – 11:25 | Lezing door Marcel de Vreeze, NEN |
11:25 – 11:50 | Spreker volgt |
11:50 – 12:00 | Afsluiting seminar |
Dit seminar vindt plaats op de WoTS. Klik hier voor meer informatie.