Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seminar Voedselveiligheid in het lab

27 september 2022 van 9:30 am tot 12:00 pm

Spijker uw kennis bij en maak kennis met innovaties op het gebied van voedselveiligheid tijdens dit seminar. Vijf deskundigen gaan in op diverse analytische technieken en methodes om stoffen in voeding op te sporen en voedselveiligheid te waarborgen. Dit seminar heeft aansluiting op de X-pedition Voedselveiligheid – van koe naar chocolade.

Voor wie is dit seminar bedoeld?

(Hoofd)analisten, labmanagers, R&D managers, directeuren, inkopers en studenten afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie, universiteiten en instituten, contract- en testlaboratoria, milieu- en water labs en chemische industrie.

PROGRAMMA

START & EINDTIJD BESCHRIJVING
09:00 – 09:30 Ontvangst
09:30 – 09:55 Uitdagingen bij het monitoren van PFAS in voeding

Ruben Kause van Wageningen Food Safety Research

09:55 – 10:20 Hygiënisch ontwerpen

Herman Bultsma van CLAFIS Ingenieus

10:20 – 10:35 Pauze
10:35 – 11:00 Veel gemaakte fouten tijdens Listeria studies en Challenge testen

Aldo Evers, Normec Foodcare

11:00 – 11:25 Lezing door Marcel de Vreeze, NEN
11:25 – 11:50 Spreker volgt
11:50 – 12:00 Afsluiting seminar

 

Dit seminar vindt plaats op de WoTS. Klik hier voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
27 september 2022
Tijd:
9:30 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/wots/seminars/seminar-voedselveiligheid-in-het-lab/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden