Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Industry Summit – De toekomst van digitale transformatie (tip)

21 juni 2023 van 2:00 pm tot 8:00 pm

Noteer 21 juni 2023 alvast in uw agenda. ICT Group nodigt u uit voor de Smart Industry Summit. Het belooft een inspirerende middag en avond te worden waarin digitale transformatie in Industriële Automatisering centraal staat. U kunt deze dag deelnemen aan inspiratiesessies en we presenteren samen met onze klanten diverse cases en praktijkvoorbeelden. Samen met u behandelen we vragen als: “Waar staan wij nu op het gebied van smart industry en wat is nodig voor Industry 5.0”? Enkele onderwerpen die hierbij centraal staan zijn: “digitale transformatie”, “cyber security” en “ketenintegratie”.

Tijdens de ICT Group Smart Industry Summit kunt u daarnaast kennis maken met innovatieve technologieën door middel van demonstraties. Kortom, een volledige beleving voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van Industriële automatisering.

Keynote spreker: Richard van Hooijdonk

We starten de dag met trendwatcher, futurist en internationaal keynote spreker Richard van Hooijdonk. Met zijn internationale onderzoeksteam onderzoekt hij vele trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Hij neemt u mee naar een inspirerende toekomst die de manier waarop we leven, werken en zakendoen drastisch zal veranderen.

ForFarmers Group over datagedreven werken

Data speelt een toonaangevende rol bij de industriële digitale transformatie die we nu doormaken. Hoe speel je daar als internationale voerproducent voor de (biologische) veehouderij op in? Robèrt Theune laat zien hoe ForFarmers datagedreven werkt als basis voor de digitale transformatie en welke data journey zij de afgelopen 2 jaar hebben afgelegd.

MARIN’s Zero Emissions Lab

Een andere klantencase is MARIN’s Zero Emissions Lab (ZEL). MARIN heeft voor de veiligheidsbesturing en de procesautomatisering van het ZEL de samenwerking gezocht met Raster, onderdeel van ICT Group. We nemen u mee in de uitdagingen om het ZEL te definiëren en te realiseren met soms onbekende en soms ook gaandeweg het proces veranderende eisen.

Mars en de ‘Dark factory’

Marijn Grevink is Program Manager Digital Operations van Mars. Hij vertelt u meer over de organisatie en uitvoering richting de ‘Dark Factory’.

Cosun. Realtime fabrieksdata omzetten in realtime inzichten

Robin Kobesen, Innovation Manager Smart Operations bij COSUN, en Mark Eijkenboom, Business Consultant ICT Group, over hun Smart Operations Program. Hoe zet je lokale OT-data van 25 fabrieken om naar centraal gedeelde inzichten. Realtime! Uitdagingen (technisch en persoonlijk), best practices en een succesvolle veranderaanpak voor de meest complexe stap van de digitale transformatie.

DSM. Wereldwijde harmonisatie OT-systemen

Tom Ploeger vertelt hoe DSM een global rollout van PI in de cloud organiseert. Hiermee kan DSM procesdata centraal verzamelen. Ontwikkeling van AI-tools die voor alle fabrieken beschikbaar komen, speelt hierbij een belangrijke rol.

Meld u aan voor het ICT Group Smart Industry Summit, dan blijft u ook automatisch op de hoogte.

Gegevens

Datum:
21 juni 2023
Tijd:
2:00 pm tot 8:00 pm
Site:
https://www.ict.eu/nl/evenementen/ict-group-smart-industry-summit

Organisator

ICT Group
Telefoon
+31 (0)88 9082000
E-mail
info@ict.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden