Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tank Innovation Café

23 september 2022 van 2:30 pm tot 5:00 pm

Gratis

De tankindustrie speelt wellicht een sleutelrol in de energietransitie! Op vrijdag 23 september, van 14:30-17:00 uur, opent het Tank Innovation Café haar deuren. Willem Henk Streekstra, directeur van VOTOB, gaat hier met zijn keynote op in. Hoe dragen innovaties in de wereld van de tankopslag hieraan bij? Luister naar flitspitches van de partners op de informatiemarkt en ontdek welke innovaties zij voor de sector hebben.

Terra Inspectioneering toont haar innovatie op het gebied van tankinspectie met drones. ITIS-Tanktesters vertelt over de In-Situ testing methodische innovatie voor het inspecteren en keuren van breathervents op het tankdak. Voor het coaten van tanks staat de watergedragen bescherming tegen corrosie van Eoncoat op de innovatiemarkt. Daarnaast laat C-Cube zien hoe corrosie handig gemeten en gekwantificeerd kan worden.

Verder zal PRESSERV vertellen hoe je je tegen corrosie onder isolatie kunt beschermen en kan Sealid, de all-in-one solution van Imbema, permanente bescherming tegen corrosie van stalen leidingen bij hoge bedrijfstemperaturen beschermen. Daarnaast staat Pegamento met innovaties voor de tankindustrie op het gebied van beeldherkenning, robotisering en kunstmatige intelligentie klaar. Antea Group laat zelfstandige robothond SPOT los in het publiek en Hyrde toont de laatste innovatie op het gebied van corrosie detectie.

Sluit je dag mooi af met een netwerkborrel. Meld je aan via onderstaande link.

Aanmelden Tank Innovation Café

Gegevens

Datum:
23 september 2022
Tijd:
2:30 pm tot 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Site:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/90735

Locatie

RDM Next
Scheepsbouwweg 8
Rotterdam, 3089 JW
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden