Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taste the Future x C the Future op 14 oktober

14 oktober 2022 van 9:00 am tot 5:00 pm

Op 14 oktober 2022 nodigt Smart Makers Academy in samenwerking met Maak Haarlem je uit voor het Taste the Future event. Met dit jaar het thema C the future met de ‘C’ van circulair. Ben je met jouw bedrijf bezig de kansen van digitalisering en circulariteit te onderzoeken? Zou je willen weten wat er allemaal mogelijk is en wil je die nieuwe technologieën van dichtbij ervaren? Dat kan! Op 14 oktober openen de 3D Makers Zone, in samenwerking met de Smart Makers Academy en MAAK Haarlem hun deuren voor MKB Bedrijven, MAAKbedrijven en andere geïnteresseerden.
In een doorlopend programma verzorgd door verschillende innovatieve en circulaire bedrijven kun je deelnemen aan inspiratieworkshops over bijvoorbeeld 3D-productie, Virtual Reality, circulaire maaktechieken, kunstmatige Intelligentie en nog veel meer. Luister tijdens Talk – spice-ups – naar verschillende sprekers. Laat je inspireren en nodig je netwerk uit! Ervaar waar jouw bedrijf en die van je netwerk staat op het gebied van digitalisering en circulariteit.
Op donderdag 13 oktober staan de deuren open voor het onderwijs, docenten en directie: vo, vmbo, hbo, wo zijn dan van harte welkom.
De ochtend is gereserveerd voor STO.
14 oktober 09:00 – 17:00 | Oudeweg 91-95 2031 CC Haarlem | www.tastethefuture.nl | Deelname is kosteloos maar levert je veel op

Organisator

3DMZ (3D Makers Zone)
Telefoon
+31 (0)85 750 04 33
E-mail
hello@3dmakerszone.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

3D Makers Zone
Oudeweg 91 -95, Met de auto: navigeer naar Ir. Lelyweg 11
Haarlem, NH 2031 CC Netherlands
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden