Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TechniShow Talks over kansen op de arbeidsmarkt in de maakindustrie

29 augustus 2023 van 5:30 pm tot 6:15 pm

Gratis

De maakindustrie is een zeer aantrekkelijke werkplek. Dat betogen Marco Mans (Tuwi), John Kooning (DMG Mori), Arjen van Dulst (Electrotool/Van Dulst Techniek) en Willem de Vries (STEM Industrial Marketing Community) tijdens de tweede uitzending van TechniShow Talks.

Op 29 augustus van 17:30 tot 18:15 uur praat het kwartet onder leiding van de hoofdredacteur van TechniShow Magazine Henk Van Beek over innovatie, techniek en arbeidsmarkt. De uitzending is hier live te volgen.

Tijdens TechniShow Talks belichten experts uit verschillende sectoren uit de (maak)industrie onderwerpen die actueel zijn en belangrijk zijn voor de hele sector. De uitzendingen zijn live en komen rechtstreeks uit de studio in de Utrechtse Jaarbeurs.

Dinsdag 29 augustus zitten de volgende experts aan tafel:

Aan tafel zitten de volgende experts:

Willem de Vries spreekt mee vanuit zijn rol als marketingadviseur: “Een beurs als TechniShow is cruciaal. Want uiteindelijk gaat het om mensen, niet om machines. Juist op de beurs kom je elkaar tegen. Maar bepaal wel goed vooraf met welk doel je aan een beurs deelneemt.”TechniShow Talks is interactief, de online deelnemers hebben de mogelijkheid vragen te stellen aan de tafelgasten. Vragen kunnen live of via de chat gesteld worden.Meld je aan en krijg eenvoudig toegang tot TechniShow Talks.

Gegevens

Datum:
29 augustus 2023
Tijd:
5:30 pm tot 6:15 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.technishow.nl/nieuws/technishow/technishow-talks-2-in-teken-van-kansen-op-de-arbeidsmarkt-in-de-maakindustrie/

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden