Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Anders Ontwerpen | MKB010>>Next

20 september 2022 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Gratis

Dinsdag 20 september 2022 om 15.00 uur organiseert iTanks het tweede webinar over verduurzaming van het MKB met het thema ‘Anders Ontwerpen’.
In dit webinar interviewen we Robin Zander, hoofdredacteur van ‘De Constructeur’ over wat hij tegenkomt bij projecten, persberichten en productpresentaties.  Zander is te bescheiden om zichzelf expert te noemen  maar kan wel bouwen op een jarenlange ervaring in zijn vakgebieden.

Kunnen andere vormen en materialen het verschil maken in een industrie die streeft naar verduurzaming? Kun je producten net zo sterk maar toch lichter maken? Welke technieken zijn interessant en relevant voor het MKB? Deze én andere vragen pakken we beet tijdens het interview en met vragen uit het online publiek. Laat je informeren en inspireren en discussieer mee. Er is ruimte een Q&A! Schrijf je in via deze link en ontdek wat andere materialen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

 

Gegevens

Datum:
20 september 2022
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/90731

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!