Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Van het gas af | MKB010>>Next

6 september 2022 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Gratis

In elke tak van industrie bestaan vraagstukken over duurzaamheid. Veel antwoorden op deze vragen zijn al gevonden en veel innovaties gecreëerd. Daarom organiseert iTanks voor het programma MKB010>>Next een serie van webinars rondom het thema duurzaamheid waarin deze vraagstukken worden behandeld. 

Dinsdag 6 september 2022 om 15.00 uur houden wij het eerste webinar met het thema ‘Van Het Gas Af’. Hoe kun je als bedrijf verduurzamen en tegelijkertijd je energiekosten verlagen? Thema’s als verduur-zaming van mobiliteit, warmte en elektriciteit uit één systeem, dakisolatie en grootverbruik zullen worden behandeld door onze gastsprekers. Laat je dus inspireren en ga het gesprek aan met onze gastsprekers in de Q&A.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Verduurzaming van mobiliteit, door Lieuwert den Hoedt van Mobility Heroes
  • Warmte en elektriciteit uit één systeem, door Jan-Willem Onink van Venfeld
  • Isoleer je dak in een klik, door Ton van Ulden van Roofclix
  • Ken je grootverbruikers! Meet stroom en beperk ‘m, door Marco Zawadski van Sensorfact

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in via deze link en wij verwelkomen je graag online tijdens het webinar op dinsdag 6 september.

Gegevens

Datum:
6 september 2022
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/90730

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!