Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursusdag ‘Werken aan een lerende organisatie’

25 april 2024 van 1:30 pm tot 4:30 pm

€ 25

Stel je voor: je werkt in een team waarin iedereen actief bijdraagt aan verbeteringen en innovatie. In plaats van weerstand tegen nieuwe werkwijzen, denken je teamleden hierover mee. Werknemers dragen zelf actief ideeën aan om het bedrijf en zichzelf verder te ontwikkelen. Samen breng je de organisatie naar een hoger niveau.

Dat is hoe een lerende organisatie eruitziet. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? BouwLab R&Do vertelt je er alles over in de eendaagse van de Smart Makers Academy. Tijdens de volledig verzorgde cursusdag op 25 april laten we je zien hoe je een lerende organisatie vormgeeft en een leerplan opstelt dat past bij jouw bedrijf. Na deze dag kun je zelfs kiezen voor persoonlijke begeleiding om de implementatie binnen jouw organisatie te versterken.

Wat maakt een lerende organisatie zo belangrijk? Het gaat niet alleen om individuele ontwikkeling, maar om een gedeelde visie waarbij elke medewerker bijdraagt aan de vooruitgang. We gaan dieper in op dit aspect tijdens de cursusdag en leggen uit waarom een lerende organisatie essentieel is voor succes op lange termijn. Met behulp van ‘De acht veranderstappen van Kotter’ krijg je praktische handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Ook zoomen we in op de nieuwste generatie werknemers: Generatie Z. Zij brengen nieuwe ideeën en perspectieven met zich mee. Hoe betrek je hen bij jouw lerende organisatie? Meesterverteller en auteur Jos Ahlers sluit de dag af met dit verhaal, met een knipoog en de nodige portie humor. Maak gebruik van zijn tips en leer hoe je deze generatie beter kunt bereiken en betrekken bij de ontwikkeling van jouw organisatie.

Wil jij ook investeren in de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf? Doe dan mee met onze cursusdag en maak van jouw organisatie een lerende organisatie!

Gegevens

Datum:
25 april 2024
Tijd:
1:30 pm tot 4:30 pm
Kosten:
€ 25
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://www.smartmakersacademy.nl/m/bouwlab-lerende-organisatie%20

Locatie

3D Makers Zone
Oudeweg 91 -95, Met de auto: navigeer naar Ir. Lelyweg 11
Haarlem, NH 2031 CC Netherlands
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden