Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Worksafe Antwerpen

26 maart 2025 van 10:00 am tot 28 maart 2025 van 5:00 pm

Worksafe Antwerpen – De vakbeurs voor veilig & gezond werken

Worksafe Antwerpen is de vakbeurs voor professionals over gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Deze vakbeurs richt zich voornamelijk op veiligheidsdeskundigen en professionals uit de industrie die zich oriënteren op trends en technologieën die bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Denk hierbij aan explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy.

Tijdens Worksafe Antwerpen presenteren fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van het veiligheidsbeleid en bewustwording rondom veilig en gezond werkgedrag binnen de industrie. Professionals uit de industrie vinden hier o.a. explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy. Minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis.

Waarom bezoeken?

  • Compleet: een bezoek aan dit evenement levert inzicht en oplossingen voor de optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Er is focus op zowel proces- en machineveiligheid als de zachte kant van veiligheid.
  • Optimalisatie: geen “ver-van-je-bed-show oplossingen” maar toepasbare technologie en werkwijzen om uw plant en de werkzaamheden direct veiliger en efficiënter te maken.
  • Kennis: tijdens de twee dagen van Worksafe Antwerpen staat tevens een conferentieprogramma centraal met gerichte kennissessies over de ontwikkelingen in machineveiligheid, procesveiligheid, site safety en veiligheidscultuur.

Segmenten

Op Worksafe Antwerpen vindt u onder andere fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners met innovatieve producten of diensten voor de Health & Safety sector. Denk hierbij aan de volgende segmenten:

  • Industriële veiligheid & technologische risico’s
  • Werfveiligheid
  • Signalisatie & (rampen)preventie
  • Brandpreventie & -bestrijding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Opleiding & consultancy

Worksafe Antwerpen maakt deel uit van een Europese serie specialistische vakbeurzen voor de health & safety sector en heeft succesvolle edities in onder andere Gorinchem, Dortmund en Namen.

De individuele beurzen staan bekend als waardevolle platforms voor veiligheid binnen de belangrijkste industrieën. Eindbeslissers van multinationals en lokale bedrijven benutten de Worksafe beurzen om nieuwe zakelijke contacten leggen, deals te sluiten en een update te krijgen van de laatste ontwikkelingen.

Gegevens

Begin:
26 maart 2025 van 10:00 am
Einde:
28 maart 2025 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.worksafe.be/nl/

Organisator

Easyfairs Antwerp Expo
Telefoon
+32 (0)3 280 53 00
E-mail
antwerp@easyfairs.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Antwerp expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
Antwerpen, 2020
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)3 260 81 20
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden