Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WOTS 2020 (verplaatst naar 2021)

29 september 2020 tot 2 oktober 2020

Deze vakbeurs is verplaatst naar het najaar 2021

Vakbeurs WOTS 2020 – World of Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches en FEDA, Federatie Aandrijven en Automatiseren, organiseren de vakbeurs WOTS 2020, World of Technology & Science.

WOTS 2020 deelbeurzen

Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit:
– World of Automation
– World of Laboratory
– World of Electronics
– World of Motion & Drives
– Industrial Processing

De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Het samen optreden van de vier branches, die FEDA en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. WOTS 2020 vindt plaats van 29 september tot en met 4 oktober 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën.

Iedere branche communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

TechAward WOTS 2020

Speciaal voor de deelnemers van World of Technology & Science wordt tijdens de beurs de ‘TechAward 2020’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers.

Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2020. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Vervolgens brengen bezoekers van de site hun stem uit op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen.

De producten en/of technologieën die de meeste stemmen ontvangen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de TechAward Galerij van WOTS 2020. In totaal worden er drie galerijen op de beursvloer geplaatst: een galerij voor World of Laboratory, een galerij voor World of Electronics en een galerij voor World of Automation en World of Motion & Drives.

De bezoekers van de beurs kunnen op de beursvloer hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward 2018 World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives met World of Automation.

De voordelen van deelname aan TechAward 2020 zijn:
– De bezoekers worden vooraf bekend met uw product en bedrijf.
– Promotie voor uw inzending via de beurssite.
– Promotie via de e-mailnieuwsbrief voor bezoekers.
– Promotie via de vakpers.
– Een deskundige vakjury die uw product beoordeelt.
– En voor de genomineerde bedrijven per wereld; een prominente plaats op de beursvloer van WOTS 2020.
– Feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de TechAward 2020 tijdens de exposantenborrel.

Meer informatie World of Technology and Science 2020

Gegevens

Begin:
29 september 2020
Einde:
2 oktober 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://wots.nl/

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!