Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WOTS 2022

27 september 2022 tot 30 september 2022

Vakbeurs WOTS 2022 – World of Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches en FEDA, Federatie Aandrijven en Automatiseren, organiseren de vakbeurs WOTS 2022, World of Technology & Science.

WOTS 2022 deelbeurzen

Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit:

  • World of Automation. Deze beurs staat in het teken van procesautomatisering, veldinstrumentatie, productie automatisering en sensoren.
  • World of Laboratory. Hieronder valt laboratorium apparatuur, service, analystische & optische instrumentatie, life sciences apparatuur & diagnostica en labautomatisering.
  • World of Electronics is onderverdeeld in design & embedded, electronica componenten, electronica productie, meet- & testapparatuur en sensortechnologie.
  • World of Motion & Drives: besturingssystemen, netwerksystemen en aandrijfsystemen.
  • Industrial Processing staat in het teken van alle apparatuur in voornamelijk de fluid en bulk industrie.

De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Het samen optreden van de vier branches, die FEDA en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. Vakbeurs WOTS 2022 vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën.

Iedere branche communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

TechAward

Speciaal voor de deelnemers van World of Technology & Science wordt tijdens de beurs de ‘TechAward 2022’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers.

Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2022. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Vervolgens brengen bezoekers van de site hun stem uit op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen.

De producten en/of technologieën die de meeste stemmen ontvangen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de TechAward Galerij van vakbeurs WOTS 2022. In totaal worden er drie galerijen op de beursvloer geplaatst: een galerij voor World of Laboratory, een galerij voor World of Electronics en een galerij voor World of Automation en World of Motion & Drives.

De bezoekers van de beurs kunnen op de beursvloer hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward voor World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives met World of Automation.

De voordelen van deelname aan TechAward 2022 zijn:
– De bezoekers worden vooraf bekend met uw product en bedrijf.
– Promotie voor uw inzending via de beurssite.
– Promotie via de e-mailnieuwsbrief voor bezoekers.
– Promotie via de vakpers.
– Een deskundige vakjury die uw product beoordeelt.
– En voor de genomineerde bedrijven per wereld; een prominente plaats op de beursvloer van de vakbeurs WOTS 2022.
– Feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de TechAward 2022 tijdens de exposantenborrel.

Meer informatie World of Technology and Science

Gegevens

Begin:
27 september 2022
Einde:
30 september 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://wots.nl/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden