Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WOTS 2024 – World of Industry, Technology & Science

24 september 2024 tot 27 september 2024

Vakbeurs WOTS 2024 – World of Industry, Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches, FEDA en Machevo&Bulk organiseren in de maand september de vakbeurs World of Industry, Technology & Science (WoTS) 2024.

WOTS 2024 deelbeurzen

De WoTS 2024 het bruisende hart van de Benelux! Industrie, technologie en wetenschap bundelen hun krachten om de bezoekers de wereld van morgen te laten zien. Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar, iedere wereld met een eigen identiteit:

  • World of Industry. Deze beurs focust zich op de procesindustrie, maakindustrie, engineering, machinebouw en OEM. Denk hierbij aan procesautomatisering, veldinstrumentatie, productie automatisering en sensoren.
  • World of Laboratory. Hieronder valt laboratorium apparatuur, service, analystische & optische instrumentatie, life sciences apparatuur & diagnostica en labautomatisering.
  • World of Electronics is onderverdeeld in design & embedded, electronica componenten, electronica productie, meet- & testapparatuur en sensortechnologie.

De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Iedere wereld communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

High Tech Trophy

Speciaal voor de exposanten van de WoTS wordt tijdens de beurs de ‘High Tech Trophy 2024’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt jouw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers.
Exposanten kunnen voorafgaand aan de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de High Tech Trophy 2024. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met de noviteit, omschrijving en naam van de exposant. De vakjury beoordeelt de inzendingen. De vier producten en/of technologieën die per wereld door de vakjury zijn gekozen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen op de beursvloer in de speciaal ingerichte High Tech Trophy galerij.

Tijdens de beursdagen brengen bezoekers hun stem uit. Op de donderdag wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van de High Tech Trophy voor World of Laboratory, World of Electronics, World of Industry (maakindustrie) en World of Industry (procesindustrie).

De voordelen van deelname aan de High Tech Trophy 2024 zijn:
• De bezoekers worden vooraf bekend met jouw noviteit en bedrijf
• Promotie voor jouw inzending via de WoTS-website
• Promotie via de e-mailnieuwsbrief voor bezoekers
• Promotie via de vakpers
• Een deskundige vakjury die jouw noviteit beoordeelt
• En voor de genomineerde bedrijven per wereld; een prominente plaats op de beursvloer van de WoTS 2024
• Feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de High Tech Trophy 2024 tijdens de exposantenborrel

Meer informatie World of Industry, Technology and Science 2024

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden