Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zonder inspanning temperatuurgevoelige goederen bewaken met draadloze meetsensoren en Cloud-dataregistratiesoftware

6 april 2023 van 10:00 am tot 11:00 am

Voor bedrijven die de kwaliteit en veiligheid van kwetsbare goederen, zoals medicijnen, monsters en voedingsmiddelen, tijdens productie, transport en/of opslag moeten kunnen garanderen, is het registreren en bewaken van de omstandigheden soms een hele klus. Het handmatig monitoren van temperatuur en/of luchtvochtigheid kost veel tijd en is foutgevoelig. En als er iets mis is, volgt er niet altijd direct een alarm om problemen en gevolgschade een stap voor te zijn.

24/7 realtime controle

Het MySirius-dataregistratiesysteem van fabrikant JRI biedt voor deze situaties een flexibele én draadloze oplossing. Dit systeem meet, registreert en bewaakt 24/7 temperatuur en luchtvochtigheid op meerdere meetpunten met behulp van draadloze meetsensoren. Registratie en controle van de meetdata vindt plaats in de cloud.

Ideaal voor het bewaken van koelkasten, vriezers en stoven en andere transport- en opslagomstandigheden binnen de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, laboratoria en ziekenhuizen.

Gratis webinar

Donderdag 6 april 2023 organiseert Hitma vanaf 10 uur een webinar over het MySirius-dataregistratiesysteem. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen en in 60 minuten tijd meer te weten komen over deze betrouwbare, flexibele én veilige oplossing.

Tijdens en na het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Online demonstratie

Hitma-specialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren demonstreren tijdens het webinar op 6 april de voordelen van het JRI MySirius-dataregistratiesysteem, zoals de eenvoudige implementatie en de cloud-software die geen lokale updates nodig heeft.

Daarnaast is het systeem modulair opgebouwd, waardoor de gebruiker alleen betaalt voor de functies die nodig zijn.

Nieuwe functionaliteiten
Onlangs zijn er aan JRI MySirius nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo is er een mogelijkheid tot alarmering via een app, de rapportagefunctionaliteiten zijn verder verbeterd en er is nu een gecombineerde voeler met hoge nauwkeurigheid voor cleanrooms en farmaceutische faciliteiten.

Agenda webinar 6 april 

  • Introductie
  • Wie is JRI?
  • Nano SPY
  • LoRa SPY
  • LoRa Temp
  • Naocom realtime transportoplossing
  • Applicaties
  • MySirius Cloud software met live demo
  • Vragen

Je kan je hier inschrijven

Gegevens

Datum:
6 april 2023
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://hitma.webinargeek.com/draadloos-temperatuur-en-luchtvochtigheid-meten-registreren-en-real-time-bewaken?cst=pers.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden