Exclusief IP Congres in De Efteling met intellectueel eigendom

Intellectueel eigendom congres? Innovatie, technologische ontwikkelingen, toenemende concurrentie en verdergaande globalisering: de wereld verandert in rap tempo. Arnold + Siedsma geeft een wake-up call en zet u op 23 april met beide benen op de grond tijdens het IP Congres 2015 in De Efteling. Voor relaties van Arnold + Siedsma is deelname aan dit congres gratis.

Centraal thema van het congres is De waarde van IP. Onder leiding van journalist en dagvoorzitter Pieter Jan Hagens (EenVandaag en Buitenhof) geven toonaangevende wetenschappers, opinieleiders en managers hun visie op de toekomst van ondernemen, innovatie en valorisatie in relatie tot intellectueel eigendom (IP).

Plenaire sprekers

In het plenaire programma komen een aantal inspirerende sprekers aan het woord, waaronder prof. dr. ir. Egbert-Jan Sol, director of Innovation bij TNO en deeltijd hoogleraar Research aan de Radboud Universiteit. En prof. dr. Paul Louis Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de Universiteit van Maastricht en chief dialogues officer bij ABN AMRO. Olaf Vugts, directeur Imagineering De Efteling, neemt u, samen met communicatiemanager Koen Sanders, mee in de wereld van IP achter dit attractiepark vol verwondering.

Bekijk dit event

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!