Industriele beurs Indumation goed netwerkevent

De laatste editie van de industriele beurs Indumation begin mei in Kortrijk lijkt toch een bewijs dat ook België nog steeds gelooft in het belang van vakbeurzen. Ook al was het buiten het hallencomplex schitterend voorjaarsweer, iets dat nooit gunstig is voor de opkomst.

Het aantal bezoekers liep dit jaar toch weer op naar 5.915 terwijl het aantal exposanten steeg tot 183 (een toename van 26). Of het nu de ligging is van Kortrijk, op het oog niet bepaald centraal in Vlaanderen, of het indrukwekkende aanbod van goed gekoelde pintjes; feit is dat het publiek ook tijdens de avondopenstelling opvallend veel tijd neemt voor gesprekken met de standhouders. En dat terwijl de temperatuur in de hallen met gemak tropische waarden haalde. Duidelijk is in elk geval dat het ook in Kortrijk niet om de technologische primeurs gaat. Die blijven voorbehouden aan de grote internationale beurzen in Duitsland. De Indumation is daarom wat je noemt een echte relatiebeurs; een beurs waar vooral het woord relatie in kapitalen geschreven wordt.

Bron: The Factory Files

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!