KROHNE Academy 2015

KROHNE Academy organiseert, in samenwerking met SAMSON, NMi EuroLoop, NEN, Schneider, NMi Certin, PHOENIX en PRODUCA enkele seminars met als thema “Procesverbetering door kennisoptimalisatie”.

Meet- en regeltechnische aspecten, automatisering, regeling, veiligheid, cyber security, kalibratie, normen en richtlijnen, het is slechts een greep uit de onderwerpen die op deze dag worden behandeld. Niet alleen in de basis, maar ook met gedegen diepgang worden de actuele thema’s gepresenteerd door experts en specialisten uit de markt.

Onderwerpen

SIL, Procesveiligheid, Regelventielen, Normen, Data integrity, Cavitatie, ATEX, Flowmeterselectie, MID, Energie-inhoud, Certificering, Systeemintegratie, Simulatie, Hacking, Veldkalibratie, etc

Op maat gemaakte lezingen

De lezingen worden gehouden in vier parallelle zalen. U heeft de mogelijkheid om naar eigen voorkeur aan de lezingen of workshops deel te nemen, u kunt individueel uw eigen programma samenstellen. In elke zaal worden de bijbehorende presentatie hand-outs uitgedeeld, zo kunt u zelf uw eigen documentatiemap samenstellen.

Daarnaast tonen de deelnemende bedrijven tijdens de pauze op de beursvloer hun producten, diensten en expertise. Door de aanwezigheid van de sprekers op de beursvloer en de vele contactmomenten is er ruim gelegenheid tot het uitwisselen van meningen en ervaringen.

De seminars vinden plaats in Dordrecht (25 nov) en Akersloot (26 nov) en zijn inhoudelijk gelijk. Deelname aan het seminar is kosteloos.

Meer informatie over de KROHNE Academy

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!