Vakbeurs Maintenance en vakbeurs Industry & Environment ontvingen 3.680 bezoekers

Begin april zakten 3.680 professionals uit de Belgische industrie af naar Antwerp Expo voor een volledige update binnen het domein van industrieel onderhoud en milieutechniek.

Organisator easyFairs is tevreden met deze nieuwste beurscombinatie Maintenance en Industry & Environment en noemt het zelfs een nieuwe succesformule in het beurslandschap. De vakbeurs, met iets meer dan 200 exposanten, kon 3.680 bezoekers warm maken voor een bezoek.

De exposanten situeerden zich in diverse sectoren, zoals industrieel onderhoud, asset management en productiebetrouwbaarheid en anderzijds cleantech en power solutions.

Maar liefst 91% van de bezoekers was gericht op zoek naar onderhoudsoplossingen, met daarnaast een stevige score van 82% voor milieutechnologie.

De analyse toont aan dat maar liefst 53% van de bezoekers een rechtstreekse beslissingsbevoegdheid heeft (38% managers en 15% directie), en daarnaast is 15% werkzaam als engineer.

Meer dan 40% van de bezoekers kwam vanuit de zware industriële sectoren als (petro)chemie, metaal, productie, processing en utiliteiten en daarnaast was er een brede vertegenwoordiging vanuit de dienstenbedrijven, de recyclingsector, de voedingsindustrie en de overheid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!