Materialise World Conference en 3D-printen

In 2015 viert de Belgische 3D-printing pionier Materialise zijn 25ste verjaardag. Om dat gepast te vieren organiseert het bedrijf al voor de derde keer de ‘Materialise World Conference’, een tweedaagse conferentie waarvoor de absolute wereldtop inzake 3D-printing naar Brussel afzakt. Ook dit jaar worden weer zo’n 850 genodigden en sprekers verwacht, uit uiteenlopende sectoren als industrie, biomedisch onderzoek, technologie, design en chirurgie. Een niet te missen afspraak dus voor iedereen die professioneel met 3D-printing bezig is.

In vier gespecialiseerde “Summits” leert u meer over recente doorbraken en best practices op het vlak van 3D printing in de gezondheidszorg, de consumentenmarkt en de maakindustrie:

  • Additive Manufacturing Summit: gaat op zoek naar grensverleggende initiatieven in in professionele 3D printing
  • Mimics Innovation Summit: onderzoekt nieuwe toepassingen voor engineering in anatomie & 3D printing voor research- en hospitaalomgvingen.
  • Co-Engineering the future of healthcare: biedt een overzicht van de nieuwste technologieën voor chirurgen
  • 3D printing brought to you: een staalkaart van de huidige mogelijkheden qua consumentenproducten met 3D printingdiensten en -oplossingen van i.materialise

Parallel met de Materialise World Conference organiseert Materialise in samenwerking met BOZAR de tentoonstelling MAKING A DIFFERENCE / A DIFFERENCE IN MAKING, waarin curator Marta Male-Alemany onderzoekt welke impact 3D-printing vandaag al heeft op onze levens.

Materialise World Conference | 23 en 24 april 2015 |  Conferentiecentrum Square B-1000 Brussel België

Info en tickets: http://worldconference.materialise.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!