Nieuw initiatief Industry2Industry

Isah Business Software, psps export & investment services en Jaarbeurs hebben het non profit samenwerkingsverband Industry2Industry opgericht. Doel is om de band tussen de Nederlandse industrie en de industrie in Duitstalig Europa te versterken. Woensdag 10 juni wordt het initiatief officieel gelanceerd.

i2i biedt toegang tot Duitse industrieclusters en bouwt bruggen voor individuele matchmaking en andere concrete business kansen. Daarnaast organiseert i2i beursreizen, handelsreizen en bedrijfsbezoeken. De initiatiefnemers bundelen marketing power, een online platform en jarenlange kennis van internationaal zakendoen. Hoewel de primaire focus op de Duitstalige markt ligt, kunnen hier in de toekomst initiatieven gericht op andere gebieden aan worden toegevoegd.

Netwerken

Industry2Industry schrijft in de uitnodiging niet te geloven in ingewikkelde lidmaatschappen, maar in de originaliteit en de kracht van mensen die mensen ontmoeten. I2I draait om de ontmoeting, het netwerken en het mobiliseren van de krachten van de Nederlandse bedrijven. Tijdens de officiële launch worden niet alleen de plannen uit de doeken gedaan, maar wordt er meteen zwaar ingezet op netwerken. Sprekers op 10 juni zijn: Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken en bestuur Brabant en Hans Seelen, Mitgliederbetreuung VDMA NRW.

Wil je aanwezig zijn bij deze launch stuur dan een mail naar info@industry2industry.nl. De presentatie vindt plaats bij Isah Business Software, Droogdokkeneiland 11, Tilburg.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!