Sheet Metal Event

Mikrocentrum en Federatie Metaalplaat organiseren samen op 17 september 2015 de eerste editie van het Sheet Metal Event. Met het thema “Industry 4.0: enkelstuks fabriceren voor de prijs van massafabricage” richten zij zich op de Nederlandse en Belgische plaatindustrie.

Het Event gaat puur om de inhoud, waarbij vanuit de Fabriek van de Toekomst vanuit diverse invalshoeken aan de orde komt:

  • Digitalisering is the-way-forward.
  • Skills for future jobs.
  • Lean manufacturing.
  • Selectie- en afnametraject van een investering.
  • Verhoogde efficiëntie met workflow management.

Het programma van het Sheet Metal Event geeft antwoord op vragen als; wat is de beste weg van automatiseren? Zet ik wel of geen robots in? Welke reken- en verdienmodellen horen daarbij? Hoe zien de banen van de toekomst eruit? En hoe ziet het (competentie)profiel van een medewerker er over 5 jaar uit? Het doel van het Sheet Metal Event is om de positie van de plaatindustrie te verstevigen.

Ga naar het event

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!