Social Impact Lab voor start-ups

Startende ondernemers opgelet! Streef jij primair een maatschappelijk doel na? Je hebt nog tot 10 april de tijd om je aan de melden voor ‘Social Impact Lab 2015’. De winnende start-ups worden uiteindelijk intensief begeleid door PwC en mogen gebruik maken van kantoorfaciliteiten. Daarnaast komen ze in aanmerking voor financiële ondersteuning.

Om het sociaal ondernemerschap in ons land te versterken, helpt PwC start-ups met een maatschappelijk doel met het maken van de volgende stap en het vergroten van hun maatschappelijke impact. Deelnemende start-ups aan de challenge worden beoordeeld op innovatiekracht, haalbaarheid, maatschappelijke impact, en duurzaamheid.
In 2014 kwamen Amplino, OOPOEH en CTalents uit meer dan vijftig aanmeldingen als winnaars uit de bus. Zij worden inmiddels intensief beleid en plukken daar nu de vruchten van.

Ook dit jaar kunnen de meest veelbelovende start-ups rekenen op intensieve begeleiding. Na een selectieproces worden op 5 juni de finalisten gekozen die hun idee mogen pitchen voor een vakjury onder voorzitterschap van Ad van Gils, lid Raad van Bestuur van PwC.

Heeft jouw onderneming een maatschappelijk doel en wil je jouw groeiambities verwezenlijken? Dan is het Social Impact Lab iets voor jou! Bekijk dan hier hoe je je kunt aanmelden. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 10 april 2015. Nieuwsgierig naar de winnaars van vorig jaar? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Meer informatie: PwC

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!