Zevende editie Atex Congres

Reed Business Opleidingen (binnenkort NCOI Techniek) organiseert op 9 juni voor de zevende keer het jaarlijkse congres over explosieveiligheid. Het Grote Atex Congres wordt gehouden in 1931 Congrescentrum Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Thema: Van doel naar middel!

Nog steeds worden door bedrijven de ATEX richtlijnen beschouwd als een op zichzelf staand doel. Dit heeft tot gevolg dat veel bedrijven zich in bochten lijken te moeten wringen met allerlei administratieve rompslomp als resultaat. Immers, men moet kunnen aantonen compliant te zijn. Tijdens Het Grote ATEX congres 2015 willen wij u als bezoeker niet alleen informeren over de essentie van de ATEX directives maar tevens ook inzichten en voorbeelden geven van hoe het ook anders kan. Hiermee adviseren wij u niet om wet- en regelgeving links te laten liggen, maar bieden wij doorkijkjes en methoden die in een aantal gevallen mogelijk ietwat controversieel zijn maar een stevige discussie zéker zullen doen ontstaan.

Daarnaast zorgen wij voor een dagvullend aanbod van workshops en plenaire sessies voor onderwerpen op het gebied van Process Safety.

Tijdens het congres komen de volgende onderwerpen aan bod

  • Ontwikkelingen, risico’s en inspectie
  • Best practices van onder andere Tata Steel en andere grote industriële opdrachtgevers
  • De laatste ontwikkelingen rondom de samenwerking tussen IECEx en ISO op het gebied van mechanische Atex
  • Stand van zaken Handhavingsmodule Process Safety I-SZW
  • Onderzoek naar tankopslagbedrijven regio Rijnmond

Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!