ZIE 2016 Event

Op 22 maart 2016 verzamelt hightech Zuid-Holland zich, voor de vierde keer, op ZIE 2016, vanaf 13 u in de Aula van de TU Delft. Het programma is dit jaar nog boeiender en breder. Naast seminar, beurs en innovatiemarkt, kunt u zich ook laten adviseren over ondernemerschap. Bedrijven en hun toekomstige personeel kunnen kennis met elkaar maken. Organisator Holland Instrumentation biedt u tenslotte volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Doelgroepen

  • Hightech ondernemers en managers in hightechbedrijven
  • (hoog)leraren en studenten in mechatronica, optica, elektronica en aanverwantedisciplines
  • Tech-investeerders
  • Ondernemendebestuurders

Programma – dagvoorzitter Ferrie Förster, wethouder economie van Delft

  • 12.30-14.00 uur Studenten en leden van YIN bezoeken debeurs
  • 13.00 Inloop deelnemersZIE
  • 13.30-15.00 Opening seminar door Adri Bom-Lemstra (gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland); voorzitter Cor Heijwegen (Hittech) over de activiteiten van Holland Instrumentation; lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in astronomie (Christoph Keller, Universiteit Leiden), in robotica (Frans van der Helm, TU Delft) en over innovatie (Koen Dittrich, Erasmus UniversiteitRotterdam).
  • 15.00-16.30 Netwerkpauze met rondleidingen over beurs eninnovatiemarkt
  • 16.30-17.30 Drie ondernemers over het starten (Richard Borsboom, HackerOne), uitbouwen (Richard van der Linde, Lacquey) en vernieuwen (Alexander van der Lely, Lely Industries) van ondernemingen.
  • 17.30-19.00Netwerkborrel

Beurs en wervingsmarkt

Voor standhouders is ZIE 2016 extra interessant omdat het niet alleen de mogelijkheid biedt om nieuwe en bestaande klanten en contacten te ontmoeten, maar ook afstudeerders en promovendi van de regionale technische opleidingen. Ontmoet uw nieuwe R&D-staf op ZIE-2016!

Ondernemen?

Heeft u een technisch idee en overweegt u een onderneming te starten? Maak dan een afspraak voor een gratis coaching van een half uur op ZIE-2016, aangeboden door het Metropolitan Start-up Lab van YES!Delft en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Kosten

Toegang op ZIE 2016 is gratis. Dat kan door subsidies van de Provincie Zuid-Holland en Holland High Tech; bijdragen van TU Delft en InnovationQuarter; en de sponsorenTopic, Gemeente Gouda en Festo. Waarvoor onze hartelijke dank! Het plaatsen van een innovatie op de innovatiemarkt is kosteloos, en de kosten voor een stand op de beurs zijn zeer beperkt, zeker voor deelnemers aan Holland Instrumentation.

Inschrijven

Aanmelden kan via deze link. Voor meer informatie: bezoek de website Of bel met het secretariaat, Maureen Wiersma of Yvonne Groen, T. 088 400 85 70.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!