3D Food Printing Conference

3D Food Printing Conference op 21 april 2015

Zoals alle aspecten rondom 3D printen, is ook 3D voedselprinten een enorme hype. Verwacht wordt dat de 3D printtechnologie in de nabije toekomst fundamenteel zal zijn voor de manier waarop mensen omgaan met voedsel. Eén ding is zeker: deze snel ontwikkelende markt heeft enorme potentie.

Maar om de hype om te zetten in realiteit is er veel onderzoek nodig. Welke voedselcomponenten kunnen nu al worden geprint? Welke bedrijfstakken zullen worden beïnvloed door de technologie? Met welke aspecten moet rekening worden gehouden om de veiligheid en houdbaarheid van 3D geprint voedsel te kunnen garanderen?

3D Food Printing Conference

Op 21 april verwelkomen wij u op het 3D Food Printing Conference bij Innovatoren in Venlo; hét innovatieve netwerkcongres voor iedereen die betrokken is bij 3D printen en/of de voedingsindustrie.

3D printen

Het 3D Food Printing Conference biedt professionals en startups de kans om kennis te maken met en te leren over de eindeloze mogelijkheden van 3D printen binnen de voedingsindustrie. Het congres biedt een overzicht van de laatste ontwikkelingen en omvat onderwerpen zoals voedselcomponenten, voedselverwerking & design en business modellen.

Het programma omvat een breed scala van break out presentaties, waaronder Jelle Groot, analist binnen Voedsel & Agribusiness Onderzoek en Advies bij Rabobank International – ‘Wat wordt gekookt in de keuken van morgen?’, en professor Mark J. Post, voorzitter van Fysiologie bij Universiteit Maastricht, ‘Medische technologie voor de productie van rundvlees’.

Netwerkborrel

Naast deze inspirerende presentaties, zal het 3D Voedsel Printing Conference beschikken over een lunch en netwerkborrel. De ideale gelegenheid om te netwerken in een open setting en zo andere innovators te ontmoeten. Vergroot uw kennis, verbreed uw netwerk.

Bevestigde sprekers en aanwezige bedrijven zijn: TNO, Foodjet, Applied Science Weihenstephan Triesdorf, Print2Taste, University of Liège, Maastricht University, Hogeschool Zuyd, Cornell University, Seraph Robotics, Fablab Maastricht.

Limburg Development Company LIOF

Limburg Development Company LIOF is founding partner van het congres, dat wordt georganiseerd door Jakajima.

Voor meer informatie, klik hier

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden