AQUATECH 2017 breekt alle records

Vakbeurs AQUATECH 2017

Een uitgebreid inhoudelijke programma op de AQUATECH 2017, nieuwe paviljoens en aandacht voor actuele onderwerpen als circular economy zorgen voor meer belangstelling dan ooit!

De internationaal toonaangevende vakbeurs op het gebied van water, Aquatech Amsterdam opent eind volgende maand haar deuren. Met een reeks nieuwe, actuele en sterk inhoudelijke programma onderdelen ziet het er naar uit dat de beurs op alle fronten nieuwe records gaat vestigen. De exposantenlijst bevat meer dan 900 namen, het hoogste ooit voor het evenement. Het aantal bezoekersregistraties, de omvang van de beursvloer en het aantal inzendingen voor  de prestigieuze Aquatech Innovation Awards zijn allemaal op recordniveau, waardoor de show afkoerst op een recordeditie.

Aquatech Amsterdam, van 31 oktober tot 3 november in de RAI, is al sinds 1964 hét internationale platform voor proces-, drink- en afvalwatertechnologie. De 2017 editie van de show besteedt nog meer dan in voorgaande jaren aandacht aan innovatie. Het uitgebreide inhoudelijke programma benadrukt naast alles op het gebied van watertechnologie de laatste ontwikkelingen in belangrijke segmenten zoals desalination, smart water networks maar ook de ontwikkelingen rondom water en energie.

Door de constante toewijding van het Aquatech-team om het evenement steeds succesvoller te maken ziet het er naar uit dat de 2017-editie op alle fronten records gaat breken. Het exposantaantal is al een record en de beurs neemt meer vierkante meters in beslag dan ooit tevoren. Met 78 spannende innovaties is ook de strijd om de Aquatech Innovation Awards historisch drukker en spannender. Ook de voorregistraties van bezoekers liggen aanzienlijk hoger.

‘Deze nieuwe records onderstrepen de positie van Aquatech Amsterdam als hét internationaal toonaangevende platform voor watertechnologie’, aldus Marieke Leenhouts, Exhibition Manager voor Aquatech Amsterdam. ‘We merken ook de buzz en het enthousiasme wanneer we met mensen in de industrie praten. Ze kijken uit naar de beurs en voor ons is dat het grootste compliment.’

Amsterdam International Water Week
Aquatech Amsterdam maakt onderdeel uit van de Amsterdam International Water Week. Dit jaar haakt hierbij een groot aantal brancheorganisaties in de sector aan. Zij organiseren deze week vergaderingen en evenementen naast de beurs en het AIWW congres. ‘Anno 2017, wanneer het makkelijker dan ooit is in om elkaar online te treffen, blijft het belangrijk elkaar persoonlijk te ontmoeten. Zo kan echte vooruitgang geboekt worden en kunnen we de uitdagingen op het gebied van water gezamenlijk het hoofd bieden, zegt Leenhouts. ‘We kijken ernaar uit om de internationale waterindustrie samen te brengen in Amsterdam tijdens de AIWW.’

De bezoekersregistratie is nu geopend
De inschrijving voor bezoekers is nu geopend. Voor gratis toegang dienen bezoekers zich online te registreren op www.aquatech.com/amsterdam.

Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwater technologiesectoren in Europa, China en Mexico. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Gebruikspunten, Procescontrole, Procestechnologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, topbedrijven en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden. www.aquatechtrade.com

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden